2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jézus vérét adta értünk…
Jézus vérét adta értünk… PDF Nyomtatás E-mail

kecskemet_-_jezus_veret_adta_ertunk_img_2161...így mi is kell, hogy vérünket adjuk embertársainkért! Ezzel az elhatározással szerveztük meg a Kecskeméti Gyülekezetben a véradó délutánt. A vöröskereszt aktivistáival együtt mindannyian izgatottan vártuk, vajon hányan jönnek felhívásunkra, hiszen még a helyi újságban is megjelent invitálásunk. Hála az Úrnak, nagyon boldog volt mindenki, amikor még egy kis sor is kialakult, annyian jöttek. A résztvevők a szokásos ajándékokon felül még egy „Szeretet törvénye" című könyvet is kaptak, amelyet többen külön megköszöntek.

A véradás végén jó kapcsolat alakult ki az aktivisták és közöttünk. Különösképpen a doktor úr lepődött meg a helyszínen és a kezdeményezésen. Azt mondta, hogy igazán illik a helyhez a véradás... Olyan különös melegséget érez, és teljesen átitatódott az épület szellemiségével... Az az elhatározás született bennünk, hogy rendszeressé tesszük az ilyen alkalmat!

Bárcsak adná az Úr, hogy e szervezés által is legyenek olyanok, akik megismerik azt a Valakit, aki az egész világért adta a vérét!

 

sTiv

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista