2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Volt egyszer egy tábor, olvassa, ki bátor!
Volt egyszer egy tábor, olvassa, ki bátor! PDF Nyomtatás E-mail

jezus7_tabor_p1040853A 2011 októberétől 2012 májusáig Kiskőrösön megtartott Jézus7 előadás-sorozat végén nyári táborba invitáltuk vendégeinket. Hosszú keresés után találtunk rá az imrehegyi Életházra, mely a város zajától távol, a homokdűnék és szőlősorok ölelésében, árnyas fák között igazi oázis volt számunkra a rekkenő augusztusi hőségben.

Meghívásunkat sokan elfogadták; kicsik és nagyok táboroztunk együtt Kiskunhalasról, Páhiról, Soltról, Dunavecséről, Bajáról és Kiskőrösről.

Elsődleges célunk volt az Élő víz megtalálása: délelőtti beszélgetéseink keretében Dániel élettörténete alapján tanultunk a megpróbáltatásokban való kitartásról, s közösen kutattuk a keresztény családmodell bibliai mintáját. Az esti áhítatok idején Jézus életét és tanításait tanulmányoztuk. Táborunk zárásaként láthatatlan színház keretében abszolút részeseivé váltunk Jézus mindennapjainak, földi szolgálatának.

Gyermekeink Jézus példázatait tanulmányozták történetek, énekek és játékok segítségével.

Az éjszakai és nappali túrák, a lovaskocsizás, a tábortűz, a sport- és ügyességi vetélkedők, a közös főzés tovább színesítették élményeinket.

Nagy szükségünk volt arra, hogy elfelejtsük a mindennapok rohanását, s testileg-lelkileg feltöltekezzünk. Nekünk sikerült. Reméljük, jövőre még többen csatlakoznak hozzánk.

 

Kertai Nóra (Kiskőrös)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista