2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyűrű-kúra klub
Gyűrű-kúra klub PDF Nyomtatás E-mail

gyuru-kura_klub_-_2012_szept_p1010154 Szeptember 22-én immár harmadszor tartottuk meg a Gyűrű-kúra klubot, a Családi Osztály idei kiemelt rendezvénysorozatát. A téma ezúttal a szexuális gyengédség volt, ami 45 párt vonzott a Práter utcai gyülekezetbe.

Először történt meg, hogy több nem adventista pár jött el, mint egyháztag, így a program a közösségünk társadalmi megítéltségén is sokat erősíthet. A vendégelőadó ezúttal Tapolyai Emőke pszichológus és szexuálterapeuta volt, akinek édesapja röviddel halála előtt az Advent Kiadónál adta ki könyvét (Tapolyai Mihály: Isten arcának törött cserépdarabjai).

gyuru-kura_klub_-_2012_szept_p1010153A vacsora után Polgárné Papp Katalin védőnő és minősített családi életre nevelő tartott előadást a fogamzásgátlásról, valamint a várandósság alatti és szülés utáni szexualitásról. Az előadások hangfelvétele meghallgatható a www.kettenegyutt.hu weblapon, Emőke előadásának videofelvétele pedig megtekinthető a http://www.youtube.com/watch?v=dfNlDu0v_TM linken.

A következő Gyűrű-kúra klubot december 15-én tartjuk, témánk akkor a házasságon belüli kommunikáció lesz. Szeretettel várunk!

 

Mihalec Gábor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista