2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Folytatjuk, amíg el nem jön az Úr!
Folytatjuk, amíg el nem jön az Úr! PDF Nyomtatás E-mail

evangelizacio_lakitelken_img_2882Ismét itt az ősz, újra kezdődnek az evangelizációk! A tavalyi előadás-sorozat sikerére való tekintettel, tovább folytatjuk a munkát Lakitelken. Kormos Tivadar lelkészünk segítségével hétfő esténként a helyi könyvtárban felhangzik az Ige üzenete, ahol minden alkalommal telt ház van. Ebben a kis lélekszámú községben ez nagy eseménynek számít! Ez a legjobban látogatott előadás-sorozat a könyvtár programjai között. Öröm látni, hogy az előadások befejeztével az emberek feltöltődve és boldogan indulnak haza. Vannak, akik meghatódva, könnyekkel küszködve mondják: „Jövünk legközelebb is!" Csodálatos, ahogy a Szentlélek munkálkodik a szívekben!

Ezzel párhuzamosan ifjúsági bibliaórák is vannak házunk nappalijában. Szinte a „csilláron" is lógnak fiatalok, és nagyon áldásos alkalmakat élnek át. Alig várják a következő foglalkozást...

Hála és dicsőség az Úrnak ezekért a csodálatos programokért, melyre még van lehetőségünk! Ki tudja, meddig hirdethetjük az evangéliumot, mindenesetre folytatjuk ezt a szolgálatot, amíg el nem jön az Úr!

 

Botos Zsuzsanna

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista