2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA Közösségi Nap Tiborszálláson
ADRA Közösségi Nap Tiborszálláson PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_kozossegi_nap_tiborszallason_dscf32672012. október 14-én, vasárnap az ADRA munkatársai és önkéntesei lelkesen indultak útnak Budapestről, Mátészalkáról, Nyírpazonyból és Nyírbátorról Tiborszállásra, a Péchy László Adventista Általános Iskolába. Az előkészületek már hetekkel azelőtt folytak, és mindenki izgatottan várta a találkozást, hiszen az ADRA tábor után már több gyereket és az igazgatónőt is ismerősként köszönthettünk.

A közösségi napra a település apraja-nagyja egyaránt eljött, hiszen a meghirdetett programok között minden korosztály talált kedvére valót.

A programokat közösen kezdtük a tornateremben, ahol az iskola igazgatónőjének, Bíró Sándornénak, a polgármesternek, Csaholczi Gusztáv úrnak és az ADRA ügyvezető igazgatójának, Bakosné Zohán Tündének köszöntése után közös énekkel, imával és áhítattal vezette be a napot Soós Róbert iskolalelkész. A gyerekek meglepetés énekkel készültek számunkra és gyönyörűen csengett a hangjuk, amikor felzendültek a „Minden mi él" és a „Szeretet mindenkié" című énekek.

adra_-_kozossegi_nap_tiborszallason_dscf3155Tizenegy órától kutyás bemutató következett, amelyet a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők Egyesülete biztosított számunkra, majd kézműves foglalkozás, arcfestés, csapatjátékok, sorverseny, cserkész játékok, lelki adok-veszek és a jellemkerék kötötte le a gyerekek figyelmét. A lelki adok-veszek és a jellemkerék arra serkentette a sok érdeklődő gyereket, hogy a nap folyamán tudatos odafigyeléssel egy-egy pozitív tulajdonságot gyakoroljanak. Ez idő alatt szorgos kezek készítették az ebédet számunkra, Fazekasné Csatlós Erika mátészalkai ADRA önkéntes vezetésével. Az üstben főtt babgulyás és kemencében sült kenyérlángos illatára gyűltek össze közös ebédre a szülők, gyerekek, tanárok.

adra_-_kozossegi_nap_tiborszallason_dscf3250Délután sportbajnokság, tombola és kirakódó vásár várta a gyerekeket, ahol a napi foglalkozásokon való részvétel jutalmául kapott mezei fatallérokat lehetett beváltani értékes játékokra és ruházatra. Mindenki örömteli arccal és ajándékokkal megpakolva tért haza.

Hálásak vagyunk az együtt töltött élménydús napért. Így szeretnénk köszönetet mondani minden lelkes önkéntesnek, Fazekasné Csatlós Erikának és családjának, Csalami Renátának és Tibinek, Décsei Krisztiánnak és Rékának, Bákonyi Jánosnénak és lányának, Kis Mártának, Bodnár Jánosné Zsókának valamint Soós Róbertnek és családjának az áldozatos segítségükért.

A nap végén feltöltekezve indultunk haza azzal a reménnyel, hogy hamarosan újból visszatérhetünk Tiborszállásra.

 

Csergedi-Nagy Éva és Görög Roland

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista