2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek”
„Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek” PDF Nyomtatás E-mail

sta60084 Székesfehérváron újabb keresztségen vehettünk részt október 20-án. Fiataljaink egyike, Csitáry-Hock Dávid kötött szövetséget az Úrral. Az alámerítkezést Bihari Csaba, Dávid nagybátyja végezte, így még meghittebb, családiasabb volt az alkalom. A lovasberényi fiatalokkal együtt ünnepeltünk, akik a fehérváriakkal egy közös kórust alkottak. Hatalmas élmény volt, hogy egy olyan kórust hallgathatunk, ahol szinte mindenki mosolyog éneklés közben.

Szilvási-Csizmadia Andrea beszélt a prédikációban arról, hogy a fiatalság nem akadály Isten szemében, ő bárkit el tud hívni és feladatokat ad neki. Bár Dávid a húszas éveivel nem is olyan fiatal, mint hiszi, mégis neki is meg kell küzdenie az ilyen előítéletekkel. A biztatás válaszra talált, az alámerítés után több fiatal előrement, hogy majd szeretnének megkeresztelkedni. Az eseményt Dávid anyukájának feledhetetlen csokis sütijével zártuk.

sta60056Dávid születése óta a fehérvári gyülekezetbe jár. Aktívan részt vesz az ifjúság és a gyülekezet életében, tehetségesen ír, többször olvashattunk már tőle nyári táborokról, és más rendezvényekről cikkeket, itt az Advent Infóban is. Néhány hete még arra is sikerült rábeszélni, hogy a kórust erősítse. Tavaly a Golgota utcában tartott hitéleti konferencián döntött a keresztség mellett, majd Szilvási-Csizmadia Andrea székesfehérvári lelkész készítette fel. Sok áldást kívánunk az életére, a munkájára és a tanulmányaihoz!

 

Potempsky Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista