2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újra kint!
Újra kint! PDF Nyomtatás E-mail

ujrakint_-_falunapfarmoson1 Immár 9. alkalommal szervezték meg Farmoson a falunapokat, melyre ismételten meghívták gyülekezetünk ifjúságát is! Örömmel fogadtuk a felkérést és próbáltunk minél színesebb programmal készülni. Különleges szombatnak ígérkezett az a szép, őszi díszbe öltözött nap, melyen reggel kivonult Farmos apraja-nagyja, hogy részt vegyen a színes programon. Mi is izgalommal rendezgettük sátrunkat. Kikerültek az asztalokra az ingyen elvihető könyvek, folyóiratok, könyvjelzők, majd a kipróbálható programjaink kelléke is. Amiért érdemes volt megállni: hálaimalánc, bölcsességfája, tedd le terheidet Jézusnál, életképek plakát-kiállítás.

Amikor visszagondolok erre a napra, hála tölti be a szívem, s mosoly az arcomat! Eszembe jutnak azok az emberek, akik szívesen jöttek a jókedv és a vidámság helyszínére kicsit feltöltekezni, elcsendesedni Istennel. Jó volt találkozni a törzsvendégeinkkel, akik évek óta jönnek az új könyvekért. Örömmel beszélgettünk azokkal, akik megálltak egy kérdés erejéig. Voltak olyanok is, akik kiöntötték szívük bánatát és keresték sátrunknál Isten vigaszát! Estére az idő ugyan lehűlt, de a hangulat nem vált fagyossá. Különösen nem a sátrunkban, melyet 19 órától átrendeztük teasátorrá. Nehezen ültek be a gyertyafénnyel, hímzett terítőkkel díszített asztalok mellé a vendégek. Az ingyen forró tea híre azonban szélsebesen terjedt, így a 30 liter tea és a sós és édes sütik a tűzijátékig el is fogytak.

Hálás vagyok Istennek, amiért eszközei lehettünk újra kint a forgatagban, egy csendes szigetet képezve, ahol úgy érzem, többen is találkozhattak vele. Kívánom, hogy az élet pergő ritmusában naponta leljünk rá mi is e lelki szigetre, hogy feltölthessen Isten!

 

Deák Katalin

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista