2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy nap az egészségért – kínaiul
Egy nap az egészségért – kínaiul PDF Nyomtatás E-mail

vendegek_es_szervezokAz augusztus közepe óta Budapesten élő kínai misszionárius házaspár igen nagy munkát végzett az elmúlt két és fél hónapban, ami november 1-jén egy egészség expoban teljesedett ki. Egy új és izgalmas tapasztalat volt mindannyiunk számára.

Helyszínül a Józsefvárosi Gyülekezet szolgált mint a kínai misszió befogadó imaháza, hiszen itt zajlanak az ingyenes angol és kínai tanfolyamok, és kínai nyelvű bibliaköröket is tartanak itt. Az egészség expora történő előkészülés során nem volt egyszerű a New Start alapelveit bemutató anyagokat beszerezni kínai nyelven, de malajziai és pekingi testvérek segítségével hála Istennek sikerült. Az expo lebonyolítása pedig józsefvárosi, kőbányai és újbudai testvérekkel valósulhatott csak meg.Ugyan kevesebb ember jelent meg, mint amennyire számítottunk, a vendégek nagyon élvezték az ételbemutatót, a vérnyomás- és testzsír mérést, valamint a lelki betérőt. Ezenkívül készültünk még forró teával, egészségteszttel és egy rövid előadással, amit Daniel, a hazánkban szolgáló misszionárius testvér adott elő. Vendégeink még egy ajándék kínai nyelvű DVD-t is hazavihettek. Jóleső érzés volt, ahogy a végén kifejezték köszönetüket a program megrendezéséért, és a jó hangulatú este végén még egy képet is készíteni akartak velünk.

vernyomasmaresNagyszerű volt látni, hogy a helyi kínai lakosság hogyan ismerkedik meg az egészséges életmód alapelveivel. A missziómunka nagy léptékben halad előre, Isten pedig ad tapasztalatokat, megerősítést. Kérünk Benneteket is, hogy imáitokkal támogassátok munkánkat.

 

Torres-Rinkó Marietta
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista