2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ha a vízen akarsz járni, ki kell lépned a csónakból
Ha a vízen akarsz járni, ki kell lépned a csónakból PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_lovasberenyben_dscf12082012. december 8-án Lovasberényben Szenes Eszter és Szenes Dávid kötött szövetséget az Úrral. Ahogy ez a két fiatal készült a keresztségre, láttuk rajtuk a lelki változást, hogy teljesen át akarják adni magukat Istennek. Dávidnak még különlegesebb volt ez a nap, mert ezen a napon töltötte be 18-dik születésnapját, és a felnőtté válásakor újjászületett.

Szombat este 5 órakor került sor a keresztségre. Összegyűlt a család, barátok, ismerősök, hogy együtt ünnepeljünk. Gazdag szolgálatok dicsőítették Istent: a székesfehérvári és a lovasberényi fiatalok, valamint a helyi kórus énekeit hallhattuk, majd a család és barátok egyéni szolgálatát. Az igehirdetést Szilvási-Csizmadia Andrea tartotta. Péterről beszélt, mikor a vízen járt. A tanítvány vágyott erre a kalandra, és különlegesen megtapasztalhatta ezáltal Jézus istenségét. Nekünk is bíznunk és hinnünk kell ahhoz, hogy meg merjünk tenni lépéseket az életben, hogy „ki tudjuk lépni a csónakból", hogy ne a zavaró körülményekre, a szél erejére vagy a hullámok nagyságára, hanem egyedül Jézusra figyeljünk.

keresztseg_lovasberenyben_dscf1181A vallástételt követően elérkezett a várva várt pillanat, amikor a két testvér szövetséget kötött Istennel. A bemerítés szolgálatát Bihari Csaba végezte. Együtt örültünk a mennyel e  csodás eseménynek. Gyönyörű nap volt mindannyiunk számára. Kívánjuk, hogy az Úr áldja meg és kísérje végig őket egész életükön.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista