2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tízéves az isaszegi imaház
Tízéves az isaszegi imaház PDF Nyomtatás E-mail

tizeves_az_isaszegi_imahazTíz év telt el azóta, hogy felavattuk az Isaszegi Gyülekezet imaházát. Tíz év nem hosszú idő egy imaház történetében, a megemlékezés mégis kiváló alkalom arra, hogy a gyülekezet számot vessen azzal, mit tett annak érdekében, hogy beteljesítse küldetését. Az ünnepre november 10-én megtelt az imaterem, mert sokan eljöttek azok közül is, akik részt vettek az imaház építésében. Jelen volt a város egykori polgármestere, az imaház tervezője, a helyi pünkösdi gyülekezet lelkésze. Isten Igéjéből Ócsai Tamás unióelnök, dr. Ősz-Farkas Ernő területi elnök, dr. Zólyomi Renáta uniópénztáros és Bihari Csaba területi titkár testvérek szóltak az ünneplő gyülekezethez.

tizeves_az_isaszegi_imahaz_-_a_legkisebbek_szolgalataA gyülekezet énekkara - akik a jubileumra egy külön CD-t is készítettek, melyre az elmúlt évek legkedveltebb 14 énekét énekelték fel (Imám száll, Ó milyen fenséges volt az a nap, Sziklaváram, Fogd Uram a kezem... stb.) -, az ifjúsági, valamint a gyermekkórus tagjai énekekkel és szavalatokkal dicsérték az Urat. Horváth Márton testvér, a gyülekezet presbitere röviden elmondta azokat a tapasztalatokat, melyeket az imaház építése során szerzett a gyülekezet, majd dr. Szilvási József a gyülekezeti tagoktól kapott fényképekből rövid diaképes krónikát állított össze.

Hiszünk abban, hogy a hitéleti konferencia kitűnő alkalom volt arra, hogy testvéreink megújítsák elhatározásukat, hogy még többet fognak tenni a város evangelizálása érdekében.

 

Szilvási Józsefné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista