2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten
Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

kecskemeti_szabadegyetem_p1080244Szeptember 6-án az Újszövetség könyveivel folytatódott az ATF szervezésében a Bibliai  Szabadegyetem a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban. Nagy örömünkre a harmadik félévben sem csökkent a résztvevők létszáma. Továbbra is hétről hétre 100-110 vendéget köszönthetünk az előadásokon.

Szeptember 29-én szombat reggel 50 résztvevővel indultunk el különbusszal Kecskemétről Budapestre, a Terézvárosi Gyülekezetbe, ahol 42 vendéggel vettünk részt a délelőtti bibliatanulmányozáson és az azt követő istentiszteleten. Ebéd után a csoport megnézte az egyházunk által kiadott missziófilmet, majd dr. Tokics Imre lelkész vezetésével látogatást tettünk a fasori Evangélikus Templomban és a Gimnáziumban. A program végén ellátogattunk Pécelre, ahol a Teológiai Főiskola könyvtárát és a REK Stúdióját is megtekinthették a szabadegyetem résztvevői. A hazaúton nyolcan kértek szombatiskolai tanulmányt, és a nap folyamán értékes tapasztalatainkat osztottuk meg egymással.

kecskemeti_szabadegyetemOktóber 25-én 100 db Van Remény magazint kaptak ajándékba a vendéghallgatók, minden család hazavihetett egy-egy újságot.

A félév zárása előtt december 13-án dr. Szigeti Jenő lelkész testvér előadása végén Hoffer Zoltán köszöntötte Szigeti testvért, aki 23 év alatt 160 előadást tartott a kultúrházban. Erre az alkalomra egy egyedi, 2013-as naptárral kedveskedtünk a vendégek kedvenc előadójának. Ám az est részvevői sem mentek haza üres kézzel. Szigeti testvér 35 kiállított, különböző könyvéből 57 darabot vásároltak meg összesen 47 100 Ft értékben, amit dedikáltathattak is a szerzővel.

Hálásak vagyunk az Úrnak a sok vendégért, akik hétről hétre zsúfolásig megtöltik a termet, előadásonként tucatnyi könyvet vásárolnak, amelyekből az örök élet igazságait kutatják. Köszönetet mondunk az előadóknak is, akik közelebb hozzák a Szentírás könyveit valamennyiünk számára. 2013. január 17-től a „Van remény" című háromrészes sorozattal folytatjuk az előadásainkat.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista