2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szilveszter Nemesvámoson
Szilveszter Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail

dscf2510 2012. december 29-én érkeztünk meg - fehérvári és lovasberényi ifjúság - Nemesvámosra, hogy egy közös szilvesztert töltsünk el a veszprémi körzet fiataljaival. A szombatunk nagyon áldásosan telt el. Délelőtt lelkészünk, Szilvási-Csizmadia Andrea hirdette Isten Igéjét, délután pedig egy kreatív istentiszteleten vehettünk részt, ahol a két körzet fiataljai közösen adták elő az „Utolsó villamos" című színdarabot, ami felhívta a figyelmünket, hogy együtt kell működnünk, mert egy cél felé megyünk, és a végállomáson vár mindannyiunk Megváltója. A darab kérdéseit, tanulságait több csoportra bontva beszélgettük át, és előadtuk énekben, egy rövid jelenetben vagy bibliaszöveg felolvasásával a csoport szerinti történet végét.

dscf2537 Naplemente után elkezdődtek a közös játékok: ismerkedős játék, beugró, csocsó és pingpong. Vasárnap Veszprémben voltunk városnézésen, ahol csapatokra bontva és különböző kreatív feladatok alapján kerestük meg a megyeszékhely fontosabb helyszíneit. Este a nemesvámosi sportcsarnokban mozgathattuk meg tagjainkat.

Hétfőn is volt egy csapatverseny, amihez már nagyobb szükségünk volt gyorsaságra és együttműködésre. Este hálaadó istentiszteleten vehettünk részt, tele szolgálatokkal, és megköszöntük Istennek az egész évi gondviselését. A közös vacsora után a „Mennyország, szeretlek!" című játékot játszottuk, ahol a csapatok felmérhették tudásukat. Eljött az éjfél és megnéztük a falusi tűzijátékokat, majd egy közös ima után pezsgőt bontottunk. A hajnalt követő karaoke alkalmával nagyokat nevettünk.

Ezúton is köszönjük a nemesvámosi testvérek meghívását és vendégszeretetét, nagyon jól éreztük magunkat, és örülünk, hogy együtt tölthettük veletek ezt a különleges hétvégét!

A következő évre is mindannyiunk irányelve ez legyen: Bízd Újra Életed Krisztusra!

 

Szenes Dóra

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista