2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ünnepség a hidasi Idősek Klubjában
Ünnepség a hidasi Idősek Klubjában PDF Nyomtatás E-mail

unnepseg_a_hidasi_idosek_klubjaban_1Örömmel számolhatunk be arról, hogy nagyon szép évet zárhattunk együtt a hidasi Idősek Klubjában. Ugyanis meghívást kaptunk december 21-én , így egy kis műsorcsokorral (ének, próza, vers) örvendeztettük meg az időseket az év végén.

Nagy szeretettel fogadtak bennünket, a falu polgármestere is megjegyezte, hogy nagyon jól érezte magát. A műsor végén a hidasi gyülekezet tagjai által összeállított kis ajándékcsomagokat adtunk át mindenkinek, ami édességet és egy Van Remény című kis füzetet tartalmazott. Természetesen az idősek is megvendégeltek bennünket, és mindenki igazán jól érezte magát. Nagyon sok visszajelzés is érkezett azóta, hogy mennyire örültek az idősek, és hogy milyen jó kezdeményezés volt ez.

unnepseg_a_hidasi_idosek_klubjaban_2 A hidasi Házi Segítségnyújtó Szolgálat gondozottjainak is kiosztottuk év végén az ADRÁ-tól kapott csomagokat. Sokan meghatódva, könnyes szemmel vették át. Hálálkodtak, köszönetüket és üdvözletüket küldik az Adventista Egyháznak.

 

Klungné Ö.Edit

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista