2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Karácsonyi koncert Karcagon
Karácsonyi koncert Karcagon PDF Nyomtatás E-mail

karacsonyi_koncert_karcagon_-_8in1Hagyományteremtő módon az első gyertyagyújtás ünnepére adventista kórus érkezett Karcagra. Programunkat jelenlétével megtisztelte a város polgármestere és a helyi civil- és egyházi szervezetek vezetői is eljöttek, akárcsak a helyi televízió munkatársai, akik felvették a koncertet, riportokat készítettek, majd sugározták azt a televízióban.

A helyi médiumok a következőképpen számoltak be erről az alkalomról: „A Budapestről érkezett 8in1 singers adventista kórus nagyszerű műsora után gyúlt meg a város adventi koszorújának első gyertyája. A zord időjárásra való tekintettel az esernyővel érkező gyertyagyújtókat Dobos László polgármester úr a Városháza dísztermébe invitálta."

karacsonyi_koncert_karcagonHálát adunk Istennek ezért a nagyszerű lehetőségért, a több mint 240 vendégért, és a kórus gyönyörű szolgálatáért. Ez a koncert részét képezte annak a szolgálatnak, melyet évek óta folytatunk ebben a városban. Ennek részeként az elmúlt évben 3 sorozatot tartottunk, és az ADRA közreműködésével és támogatásával több fejlesztési programot indítottunk el.

 

Sz. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista