2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az „utolsó napok eseményei” Pécsen
Az „utolsó napok eseményei” Pécsen PDF Nyomtatás E-mail

szilveszter_pecsett_dsc_00732012 - szép év volt vagy sem, jó év volt vagy nem, mindenki másképpen látja. Azt viszont mindenki - aki velünk töltötte az elmúlt év utolsó napjait/óráit - elmondhatja, hogy az év vége nagyon jó volt. Mi vagy ki tette azzá?

A jó programok. Noha a tervek szerint a pécsi ifjúsági szilveszterezése a vasárnapi nappal kezdődött, a fiatalok nagyobbik fele már a szombati ifjúságin „bemelegített", amikor a délelőtti istentiszteleten az igeszolgalatot 10 fiatal végezte. Nagyon jó volt hallani, ahogy fiataljaink megfogalmazták, hogy miért hálásak Istennek.

A következő napokban sokat játszottunk, beszélgettünk. Nagyon jó volt a kézműves szoba is, ahol mindenki talált magának való elfoglaltságot (gyöngyfűzés, ruhadísz készítés,  számítógépezés, pingpongozás stb.). Hétfő délután a Pécsi Gyülekezet tagjai is csatlakoztak hozzánk, amikor közös évzáró istentiszteletet tartottunk, ahol az igei gondolatokat először Nagy Tamás, majd Görög Roland tolmácsolta. Egy kis énekes dicsőítés után pedig Papp Boglárka és Ömböli Krisztián szintén megnyitották a Bibliát. Ezután folytatódott a játék, ami valójában kedd délutánig tartott.

szilveszter_pecsett_dscf0804Mégis azt mondom, nem a programok miatt volt nagyon jó ez a néhány nap, hanem azért, mert akik eljöttek, az a közel 30 fiatal, tette nagyszerűvé. Nagyon jó volt, mert végig éreztük, hogy Isten is ott volt velünk. Elsősorban neki vagyunk hálásak ezekért a napokért.

 

Ömböli Hajnalka

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista