2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Első közös ünneplés a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskolában
Első közös ünneplés a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskolában PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_-_2013-jan_-_tiborszallas_dscf35642012. december 17. az év legszebb napja volt a Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában. Az ADRA kis teherautója több mázsa súllyal megpakolva, időpont, program egyeztetve, végre minden előkészítve, hogy az első közös karácsonyi ünnepet a tiborszállási adventista iskolában közösen megtartsuk.

Mindenki izgult, hiszen nemcsak a gyerekek és a tanárok, hanem a szülők és a polgármester is jelen lesznek. Itt mutatjuk meg igazán, kik az adventisták, és hogyan mutatják be Jézust.

adra_hirlevel_-_2013-jan_-_tiborszallas_dscf3663Az iskolában az egész nap az ünnepség jegyében telt el. A gyermekek ünneplő ruhában voltak, az épület ablakain hópelyhek díszelegtek, amelyek mind ennek a napnak a különlegességét jelezték. A reggeli órák a karácsonyi kézműves foglalkozással kezdődtek, majd a tornateremben folytatódott a program.

A környék adventista testvérei is jelen voltak, a fúvószenekar nyitotta meg az ünnepséget és a szíveket. Tóth Sándor uniótitkár testvér Lukács evangéliumából, Jézus születésének történetét vetítette ki képek segítségével, ami segített a gyermekeknek az ünnep igazi alapját megérteni.

Az iskola pedagógusai színvonalas és szép programra készítették fel a gyermekeket. Volt közös éneklés, vers, próza, betlehemes játék, mind a szeretet és a karácsony jegyében.

A gyerekek külön készültek egy Ki mit tud? programmal, aminek a témája: a szeretet volt.

adra_hirlevel_-_2013-jan_-_tiborszallas_dscf3633Az iskolában már hetekkel az ünnepség előtt meghirdettek egy rajzversenyt Lukács evangéliumának 1. és 2. fejezete alapján. Az elkészült műveket az iskola folyosóján állították ki, összesen 38 rajzot. Az ünnepség legizgalmasabb része az eredmény hirdetés és a díjak kiosztása volt. A másfél órás programot a fehérgyarmati fúvósok felemelő szolgálata zárta.

Minden gyermeknek a legnagyobb meglepetést az a karácsonyi doboz szerezte, amely az ünnepség után a saját osztálytermében várta. Ezt a boldogságot, már csak a róluk készült fotók tudják visszaidézni. Ám nemcsak a gyermekeknek, de a pedagógusoknak és a szülőknek is örömöt szereztünk, hiszen az ADRA Alapítvány minden családnak és pedagógusnak egy-egy hatalmas élelmiszercsomagot ajándékozott.

Ezen a napon minden szív megtelt örömmel, mert valóban ez volt az év legszebb napja a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskolában.

 

Bodnár Jánosné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista