2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Évbúcsúztató Körzeti Ifjúsági Nap Gyömrőn
Évbúcsúztató Körzeti Ifjúsági Nap Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

kin-gy1Szombat reggel a szokásosnál kicsit izgatottabban indultam a gyülekezetbe. Tudtam, hogy nem egy átlagos szombat lesz, hisz a Gyömrői Gyülekezet egy egész napos ifjúsági programot szervezett. Pár percet késve léptünk be az épület ajtaján, és meglepődve láttuk, hogy nem csak az imaterem, de az előtér is tele van. Szerencsére még le tudtunk ülni az előtérben.

Az istentiszteleten rendhagyó módon több éneket énekelhettünk, amit természetesen a fiatalok nagyon szeretnek. Nagyon áldásos szombat délelőtt volt. Szilvási András vezetésével nagyon kellemes lelki feltöltődésben volt részünk. A gyülekezet ebéddel várt minket. Szintén meglepetésünkre, rengeteg étel volt és minden nagyon finom volt. Ezután igencsak ránk fért egy séta a befagyott gyömrői tó körül, ahol a kicsik kedvükre ugrálhattak a jégen, vagy etethették a kacsákat. A nagyobbaknak pedig volt lehetőségük új arcokat megismerni, vagy szorosabbra fűzni a régi barátságokat. A délután további részében saját tapasztalatainkat oszthattuk meg egymással, a délelőtti téma kapcsán, mely a versenyfutás volt. Így mindannyian épültünk és örültünk, hogy ilyenre is időt szánhatunk! J

kin_-_gyomro_2Az este sokak számára a legjobb volt. Együtt átmentünk Maglódra sportolni. Nagyon sokan voltunk, ami kicsit megnehezítette a gördülékeny sporttevékenységet, de ennek ellenére jól szórakoztunk, mivel a társaság remek volt. Az este fénypontja: a vacsora utáni éjszakai fürdőzés. Igazán jó ötlet volt a szervezőktől, hogy ezt az áldásokkal teli évet, egy közös pancsolással zárjuk. Mindenki nagyon élvezte, ez abban is megmutatkozott, hogy hajnalban még tele volt az uszoda. Nagyon köszönjük a szervezőknek a sok munkát. Megérte! A legjobb szombattal zárhattuk az évet.

Íme, pár személyes tapasztalat a fiataloktól, biztatva a szervezőket, hogy még több ilyet! :-)

 

„Én jól éreztem magam, amíg ott tudtam lenni. Az egészben egyetlen rossz volt: vége lett. Szóval több ilyen kéne, vagy legalább valami hasonló."

„Szerintem nagyon jó volt, én nagyon jól éreztem magam. A prédikáció is nagyon jó volt, meg érthető a fiatalok számára is. A délutáni beszélgetést élveztem, az estéről meg már nem is beszélve, úgyhogy szerintem jól sikerült."

„Nagyon jól éreztem magam, az énekek és az istentisztelet témája is nagyon tetszett. Áldásos és nyugodt program volt. Végre nem történt minden olyan gyorsan, mint általában szokott egy ifjúsági napon. Volt idő beszélgetésekre, ami szerintem nagyon fontos!"

„Az esti fürdő nagyon jó hangulatú volt, éjjel 1-2 órától kezdve, amikor végre Márkó is aktivizálta magát és igyekezett végre mindenkit szórakoztatni."

„Összességében nagyon tetszett az egész nap, és nem nagyon volt olyan tényező, ami elrontotta volna. Nagyon felemelő volt a sok tiszta, szívből jövő hálát és megható tapasztalatot hallgatni!"

„Jól éreztem magam! Lekötött a felvetett téma, sokat énekeltünk és a töltött káposzta is finom volt. J A sport megmozgatott és az uszoda meleg vize ellazított kellemesen. Hálásak lehetünk az Úrnak az év utolsó szombatjáért meg a barátainkért."

 

Takács Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista