2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Megajándékozva Gyömrőn
Megajándékozva Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

karacsony_gyomron_-_megajandekozva2012. december 23-án karácsonyi ünnepséget és ajándékosztást rendeztünk Gyömrőn a nehéz körülmények között élő családok számára. Gyermekeknek szóló bábelőadással szolgált a ceglédi Almafa Családi Napközi gyermekcsapata Bátoriné Gyömrő Molnár Ildikó vezetésével, majd az Igéből Szilvási András, gyülekezetünk lelkésze szolgált. A szívhez szóló üzenetek után megajándékoztuk a gyermekeket családonként 1-1 doboz ajándékkal.

Idén sem voltunk könnyű helyzetben, mert a rászorulók számához képest nagyon kevés ajándékot kaptunk szétosztásra. Fájó szívvel választottuk ki azokat a családokat, akiket meghívtunk az ünnepségre, mert nem volt elegendő ajándékunk. Így is voltak olyanok, akik úgy jöttek el, hogy valahonnan hallottak a rendezvényről, de nem számítottunk rájuk. Végül minden megjelentnek tudtunk valamit adni (pl. plüssállatokat, zoknit), senki sem ment el ajándék nélkül. Ezúton is köszönjük az ADRÁ-nak, a Ceglédi Missziónak és a Gyömrői Családsegítő Szolgálatnak az ajándékcsomagokat! Nagy örömet szereztek az 59 megajándékozott gyermeknek, akik között lehet, hogy néhány nem kapott mástól ajándékot karácsonyra. A szülőknek szerény élelmiszercsomagot adtunk. A programot kötetlen beszélgetés zárta, sütemény és tea mellett.

Hála az Úrnak, hogy segíteni tudtunk néhány családnak! Arra kérjük Őt, hogy az új évben is munkatársai lehessünk mások szolgálatában mind fizikai, mind lelki szükségleteikben.

 

Gyarmati Gyöngyi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista