2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tervezz Istennel!
Tervezz Istennel! PDF Nyomtatás E-mail

regionalis_ifjusagi_a_bp-b-ben_dsc_6384Regionális ifinap a Práter utcában

2013. január 19-én teljesen megtelt a Budapest-„B" Gyülekezet. Tele volt a nagyterem, a karzat, az előtér, délelőtt még az alagsori kisteremben vetítőről is követték az éneklést és a tanítást.

Délelőtt Ömböli Krisztián „tolmácsolta" Isten üzenetét arról, hogy milyen is az, amikor nem a saját magunk által kitűzött céljaink megvalósításán küszködünk, hanem Istennel tervezzük meg a jövőnket; délután pedig három szekció közül válogathattak azok, akik ottmaradtak. A legnépszerűbb Zsiga Attila jövőképformálásról szóló előadása volt, de ezen kívül ekkor került megrendezésre a LIFEconnect találkozó és képzés is, illetve volt egy beszélgetés, ami a „Bibliaolvasás kezdőknek és középhaladóknak" címet viselte.

regionalis_ifjusagi_a_bp-b-ben_dsc_6435Hihetetlen élmény volt ennyi emberrel együtt dicsőíteni az Urat, és megtapasztalni azt, hogy  lesz bőségesen elég az ebéd jóval több embernek, mint amennyivel a gyülekezet számolt. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk így együtt hasonló tapasztalatokat szerezni legközelebb is. J

 

Bogi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista