2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziókonferencia 2013
Missziókonferencia 2013 PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal

mk_-2013_-_ifi_altaborIfi altábor

Mint az elmúlt években már megszokottá vált, idén is megrendezésre került a missziókonferencia Ifjúsági Altábora Balatonlellén, július 16-20. között. A résztvevő fiatalok előadásokat hallgathattak meg az egészséges, keresztény párkapcsolatokról Csizmadia Róberttől, részt vehettek különféle szabadidős programokon, és ápolhatták a közösséget egymással és Istennel a hét folyamán. A tábor zenei részét Zsilinszki Bálint és csapata szolgáltatta, akik a résztvevők dicsőítésének vezetésével segítettek közelebb kerülni lélekben Istenhez, és ráhangolódni előadónk mondanivalójára.

A jó időnek köszönhetően több alkalommal is lehetőségünk volt csobbanni a Balatonban, utolsó este pedig „koktélbárral" egybekötött éjszakai fürdőzésen vehettek részt a fiatalok, ahol a „bár" zenéjét szintúgy a dicsőítő csapatunk szolgáltatta. A hajókirándulás, a szombati keresztség, a különböző programok mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a fiatalok közelebb kerülhessenek egymáshoz és Istenhez. Az előadások témájukban és előadásmódjukban is naprakészek és közvetlenek voltak, melyekből mind tanulhattunk valami fontosat.

Röviden elmondható, hogy nagyszerű programunk volt a nyár közepén Balatonlellén. Aki ott volt, az tanúsíthatja, aki nem, az jövőre bepótolhatja az élményt.

 

Ömböli Krisztián

 


 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista