2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Körzeti zenei nap Debrecenben
Körzeti zenei nap Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

Körzeti zenei nap Debrecenben


A Tiszavidéki Egyházterület körzeti zenei napot szervezett 2007. április 28-ára Debrecenbe. A délelőtti négy és a délutáni három rövid igehirdetés - amit Czinkota András, Szabó János, Szőllősi Árpád, Sztán János mondott el - Jézusra irányította a hallgatók figyelmét: „Miért jó Jézussal járni", „Őt várni", és „Vele lenni a mennyben".

A vendéglátó Debreceni Gyülekezet kórusán kívül a debreceni óvodások és iskolások gyermekkara, a hajdúböszörményi vegyes és leány kar, a hajdúhadházi gyermek és ifjúsági kar, a józsai ifjúsági kórus és a White kórus énekelt. Ezen kívül furulya és hegedű szolgálatokat is hallhattak a jelenlévő testvérek és vendégek, akikkel zsúfolásig megtelt a debreceni kápolna.

„Ami ennek a zenei napnak a különlegessége volt számomra, az a sokféleség. A résztvevők többféle felállásban, korosztályban, hangszeres és vokális zenével dicsőítették Istent, mindezt olyan módon, hogy bárki megtalálhatta a hozzá igazán közel álló zenei stílust. Mégis, túl mindezeken, Isten volt a középpontban, bármilyen szolgálatról is volt szó" - nyilatkozta Sitkei Zoltán.

 

TET

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista