2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Börtönmissziós hírek
Börtönmissziós hírek PDF Nyomtatás E-mail
Április 4-én húsvéti ünnepélyt tartottunk a budapesti, Kozma utcai börtön új épületének kápolnájában, amelyen megközelítőleg száz személy vett részt. A Fleischer Istvánné által összeállított program és Farkas Dániel igehirdetése emlékezett meg a megváltási tervről és Jézus golgotai áldozatáról. Az énekkar több gyülekezet énekeseiből szerveződött. Az ünnepély után a Sashalmi a Józsefvárosi és a Pestlőrinci Gyülekezetek ajándékaként süteményt és gyümölcsöt kaptak a résztvevők.

A győri börtön húsvéti ünnepélyét árpilis 9-én tartottuk meg kétszer, különböző hallgatók előtt. Itt a veszprémi énekesek szolgáltak, Pintér József közreműködésével. Összekötőszöveget mondott és az Igét megnyitotta Farkas Dániel börtönlelkész. Az ünnepély végén minden hallgató könyvajándékban részesült. Szolgálatunk költségeit Andresin Károlyné anyagi támogatása biztosította.

A Kozma utcai börtönből május 9-én szabadult egy elítélt, aki elsőként jelentkezett keresztségre. Erre az alkalomra meghívtam Simon Csaba munkatársamat, hogy megismerje, és tovább segítse útját a gyülekezetbe. Hálát adunk az Úr szeretetéért, hogy egy tékozló fiú hazaérkezhetett. Rajta kívül még négy elítélt kért keresztségi felkészítést.

Budapesten végzett szolgálatomat Ambrus Sándor munkája segíti.

 

Farkas Dániel, börtönlelkész

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista