2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egyesült a 3ABN és az Amazing Facts Televíziós Társaság
Egyesült a 3ABN és az Amazing Facts Televíziós Társaság PDF Nyomtatás E-mail
3ABN

Két adventista televíziós társaság, a 3 Angels Broadcasting Network (3ABN) [3 Angyal Televíziós Hálózat] és az Amazing Facts (Csodálatos Tények) 2007. április 19-én a média szolgálatok területén egyesült. Az intézmények igazgatói jóváhagyták a globális evangelizáció munkájában való egyesülést, amely megteremti mindkét szolgálatnak az új, közös bizottságban való részvételt. Miközben a szervezeti részleteken még dolgoznak, reményeik szerint a részletes szerződés is gyorsan el fog készülni. Céljuk a lehető legjobb módon úgy hatással lenni a világra, hogy a keresztény értékeket szolgálják közös munkájukkal és lehetőségeikkel.

Danny Shelton, a 3ABN alapítója kifejtette: „Örömmel tölt el bennünket a közös munka, amely reményeink szerint növelni és siettetni fogja az evangelizációs munkát a különböző embercsoportok számára. Az Amazing Facts előadói Szentlélekkel felruházott emberek, akik hitelesen osztják meg Isten Igéjének igazságát a 3ABN csatornáin keresztül is. Hiszem, hogy ez a szolgálat mozgósítja „Krisztus katonáit" a bibliatanulmányozásra a világ városaiban. Az idő rövid, szükségünk van arra, hogy maximálisan használjuk ki erőforrásainkat, hogy elérjük a lelkeket."

Doug Batchelor, az Amazing Facts elnöke és előadója megjegyezte: „A munkában való effajta egyesülés eredményes lehet keresztény vezetők számára, különösen azoknál, akik különleges talentumokkal rendelkeznek, ugyanakkor közismertek a jó meglátásukról egy új szervezetben. Bízom abban, hogy a mi egyesülésünk hatékonyan fog működni az evangélium terjesztésében, a világ elérésében, és az anyagi növekedésben is. Valóban örömmel tölt el bennünket a közös munka, e széleskörű lehetőség azért, hogy Jézus Krisztus jó híre minél több helyre eljusson."

A 3 Angyal Televíziós Hálózat (3ABN) segít az összetört szívű emberek gyógyulásában. E keresztény televízió- és rádióhálózat napi 24 órán át sugározza vallásos műsorát 8 műhold segítségével. A 3ABN programjaiban arra törekszik, hogy elérje a megfáradt lelkeket, akiknek felajánlja különböző programjait, mint például a válás utáni gyógyulást, a drog és alkohol rehabilitációt, a főző- és egészségügyi programokat, a dohányzásleszoktató és súlycsökkentő programokat, családi- és gyermekprogramokat, a biokertészetet, természetes házi gyógymódokat és az evangéliumi zenét bemutató programokat, valamint a különböző lelki témájú bibliai műsorokat a felnőttek és gyermekek számára.

A 3ABN a második legnagyobb keresztény televíziós csatorna Észak-Amerikában. Nem öncélú társaság, célkitűzése, hogy elérje az embereket, és hirdesse nekik Krisztus közeli, második visszajövetelét. A 3ABN-nek közös megállapodása van a Hetednapi Adventista Egyház Generál Konferenciájával. A 3ABN legtöbb alkalmazottja és önkéntese a Hetednapi Adventista Egyház tagja.

A 3ABN televíziós csatorna a Hot Bird műholdon keresztül fogható Magyarországon is. Bővebb információ a www.3abn.org honlapon olvasható.

 

(APD-3ABN - SM-TIT)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista