2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekiskolai nap Berettyóújfaluban
Gyermekiskolai nap Berettyóújfaluban PDF Nyomtatás E-mail

gyermekiskolai_nap_berettyoujfaluban_p10103182013. november 9-én megtelt az imaház kicsikkel és nagyokkal Berettyóújfaluban. Körzeti gyermekiskolai napot tartottunk, ahová a helyi testvéreken és vendégeken kívül Gáborjánból és Bojtról érkeztek még testvéreink.

A körzet gyermekei szolgáltak énekekkel és versekkel, amikre a gyermektanítók készítették fel őket. A nagyobbak zeneszámot is adtak elő. Vendégünk volt Egerváriné Kökényes Zsuzsa lelkész testvérnőnk, a Gyermekiskolai Osztály vezetője, aki személyes életéből vett történetet mondott el a gyerekeknek arról, milyen hatással lehet a rossz befolyás életükre. Majd az Igén keresztül (Gal 4:19) beszélt arról, kinek a képére alakulunk át, miután átmentünk az újjászületésen.

gyermekiskolai_nap_berettyoujfaluban_p1010314Délben szeretetvendégséget tartottunk, majd délután folytattuk istentiszteletünket Absolon története alapján (2Sámuel 15.). Ezután ismét gyermekeink - papírból készített koronával a fejükön - énekelték lelkesen, szívből: „Hogyha Jézus újra eljön..."

Jó volt a gyermekek szolgálatával ékesített alkalmakon együtt lenni nekünk, bihari adventistáknak. Drága Jézusunk készítsen még számunkra ehhez hasonló alkalmakat, mert hitünkben és reménységünkben erősödtünk ezen a napon.

 

F. A.-né

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista