2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segíts te is a Fülöp-szigeteki Haiyan tájfun okozta katasztrófa túlélőinek!
Segíts te is a Fülöp-szigeteki Haiyan tájfun okozta katasztrófa túlélőinek! PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_felhivas_a_fulop-szigetekiek_megsegitesere_1A Fülöp-szigeteki ADRA beszámolt arról, hogy rendkívül nehezített a kommunikáció a Haiyan tájfun pusztítása után, hiszen a mobiltelefon-hálózat használatához szükséges tornyok súlyosan megrongálódtak. A tájfun pusztítása nagy területen okozott áramkimaradásokat. 

Az infrastruktúra nagy része tönkrement. A köz- és magánépületek romokban hevernek. Továbbá a part melletti területeken árhullámokról, földcsuszamlásról, az erős szél okozta károkról is érkezett beszámoló.

adra_-_felhivas_a_fulop-szigetekiek_megsegitesere_3Az ADRA szakemberei már a múlt héten a helyszínen voltak, és megpróbáltak előkészülni a közelgő katasztrófára és a gyors helyzetfelmérésre. Az ADRA világszéles hálózatából további munkatársak tartanak a Fülöp-szigetekre koordinációs segítséget és megerősítést adni.

Az ADRA International a helyszínen, a három súlyosan érintett területen dolgozik: Bohol, Észak-Cebu és Iloilo körzetében, ahol előreláthatólag a legtöbb segítségre van szükség. Az ADRA mentőcsapata azonnali segítséget ad a bajba jutottaknak a menedékhelyek biztosításában, víz és higiéniai ellátásban és élelmiszerellátásban.

Az eddigi hírközlések szerint mintegy 5000 ember életét vesztette vagy eltűnt a tragédiában.

 

(forrás: ADRA International) 

Segítsünk még ma azoknak, akik mindenüket elveszítették a tájfun következtében!

adra_-_felhivas_a_fulop-szigetekiek_megsegitesere_6Az adományokat az ADRA Hungary Katasztrófa Alapjára lehet befizetni „Fülöp-szigeteki tájfun károsultjainak javára" megjegyzéssel, mely összegeket folyamatosan továbbítjuk a nemzetközi hálózat segítségével a károsultak megsegítésére.

ADRA Alapítvány - Katasztrófa Alap
OTP BANK: 11707024-20476487-00000000

 

Bakosné Zohán Tünde

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista