2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az ima ereje
Az ima ereje PDF Nyomtatás E-mail

az_ima_ereje_dscf3711Gyermek-egészségügyi Expo Orosházán 

Az Orosházi Gyülekezet is beállt azok közé, akik szeretnék minél több gyermeknek elmondani, miért is fontos az egészséges életmód. Imáinknak köszönhetően egy óvoda helyett hét óvodába jutottunk el a vezető óvónő (Németh Gabriella) kérésére.

Tavasszal négy, ősszel pedig három intézményben fogadtak minket szeretettel és segítőkészséggel. Elmondhatjuk, hogy igen sok jó tapasztalattal gazdagodtunk, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk mind a gyermekektől, mind az ott dolgozó pedagógusoktól. Nyitottak, érdeklődőek és igen aktívak voltak az ovis gyermekek.

az_ima_ereje_3A jó kapcsolatnak köszönhetően, maga az óvoda ajánlott minket az orosházi Rákóczitelepi Iskola tagintézmény-vezetőjének, hogy egészségnapot tartsunk iskolájukban. A megkeresésre természetesen igent mondtunk, és baráti kapcsolatot építettünk ki Fabók Lászlóné intézményvezetővel, aki köszönőlevélben fejezte ki elégedettségét a programmal kapcsolatban: „November 22-én, délután Rákóczitelepen az iskolánk tanulóinak tartalmas előadásban volt részük a Hetednapi Adventista Egyház „Gyermek-egészség EXPO" programját bemutató orosházi csapatának jóvoltából. A gyerekek zenés aerobikkal melegítettek be. Aztán még 7 teremben gazdagodott tudásuk a környezetvédelemről, a helyes táplálkozásról és az életvitelről. A felkészült és gyermekszerető előadókat érdeklődve figyelték. Minden állomáson apró ajándéknak örülhettek. Az iskola tantestülete a nebulók nevében is köszöni ezt a felejthetetlen délutánt!"

az_ima_ereje_2A program természetesen kihívás is volt számunkra, mert az iskolásoknak teljesen másképp kellett ezt az üzenetet előadni. Imáinkat meghallgatta a jó Isten. Élményekben és tapasztalatokban gazdag délutánt töltöttünk el az iskolában. Mindenkit csak bátorítani tudunk, használják ezt a lehetőséget és éljenek vele. Egyházunkról, gyülekezetünkről és tagjainkról az emberek olyan képet kapnak, ami csak jó hírünket keltheti.

Ez a szolgálat a magvetés egyik lehetősége. Ragadjuk meg ezt a missziós alkalmat! Isten megáldja munkánkat.

 

RIM

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista