2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Adventi jótékonysági koncert
Adventi jótékonysági koncert PDF Nyomtatás E-mail

jotekonysagi_hangverseny_nyhazan_1„Kész az én szívem, oh Isten, kész az én szívem; hadd énekeljek és zengedezzek! ... Hálát adok néked, én Uram, a népek között, és zengedezek néked a nemzetek között. Mert nagy az egekig a te kegyelmed, és a felhőkig a te hűséged. Magasztaltassál fel az egek felett, oh Isten! Mind az egész földön legyen a te dicsőséged!" (Zsolt 57:8-12)

December 8-án felemelő, nagyszabású „Adventi jótékonysági koncert" volt Nyíregyházán az evangélikus templomban, amely a Nyíregyházi Városi Polgári Szalon és a Boldog Jövő Alapítvány közös, széles körű szervezésében létrejött rendezvény volt.

jotekonysagi_hangverseny_nyhazan_2A hangverseny fővédnöke, dr. Kovács Ferenc polgármester méltatta rendezvényt és annak célját. Dr. Kovács László evangélikus lelkész köszöntötte a hangverseny résztvevőit és hallgatóit, akik adományaikkal a rászoruló gyermekek étkeztetését támogatják. A hangverseny fellépői az Evangélikus Hitközség énekkara, a Vikár Sándor Zeneiskola tanárai és diákjai, és egyházunk két színvonalas kórusa, a White Kórus és a Szabolcsi Adventista Vegyes kar - akiknek ezúton is köszönjük áldott szolgálatukat.

Az intézmények és az egyház vezetői közötti eredményes együttműködés örömén túl, hála töltötte el szívünket a Megváltó Krisztusunk testtélételéről való megemlékezés és bizonyságtevés lehetőségéért. A templom akusztikája fokozta a zene és a kórusok által nyújtott lelki élményt, és sokunk szemében könny, szívünkben mélységes csönd, béke, hála és dicsőítés szállt fel Isten felé.

 

H. I.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista