2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Táborban és versenyekben gazdag félévek a Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában
Táborban és versenyekben gazdag félévek a Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában PDF Nyomtatás E-mail

ujszechenyi_tervA Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskola sikeres két félévet zárhat. Az „Alkotó kreativitás" TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0271 projekt keretében, a Kultindex Nonprofit Kft. szervezésében a 2012/2013-es tanév II. félévében, valamint a 2013/2014-es tanév I. félévében közel 60 gyermek kapott arra lehetőséget, hogy színvonalas és tartalmas táborban, illetve versenyeken vegyen részt az iskolában.

A Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával megvalósuló projekt keretében a gyerekek két versenyen mérhették össze tudásukat és ügyességüket. A tavaszi verseny keretében megrendezésre került egy történelmi vetélkedő „Forradalom és szabadságharc Magyarországon „ címmel. A versenyen 5 fős csapatok mérték össze tudásukat,összesen 20 fő. Többségük 7.osztályos,de erősítésként 8.osztályosok is jelentkeztek a csapatba. A csapatok összeállítása sorsolással történt,majd minden csapat nevet talált ki önmagának pl.: Rézágyúsok, Magyar forradalmárok. A versenyen volt puzzle kirakás, activity és totó is. Az őszi versenyen a tanulók egy alkotó kreatív malomversenyen vehettek részt, ahol először a táblákat kellett elkészíteniük, majd megmérkőzniük egymással.

A táborunk Szarvason valósult meg, a csodálatos Holt-Körös partján, ahol rengeteg program és alkotás várt a gyerekekre. Szerettük volna, hogy ha a gyerekek élményekkel és alkotássokkal együtt térhetnek haza, úgy gondolom ez sikerült. A tanulók a délelőtt iés a délutáni foglalkozásokon is megmutathatták alkotó kreatív elméjüket, így nagyon ötletes és egyedi munkák születtek! A táborban hímeztünk, csomóztunk és virág karót is készítettünk.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

eutamogatas

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista