2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ajándékozás Albertirsán
Ajándékozás Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

ajandekozas_albertirsan_080Az ADRA segítségével ajándékozási programot szerveztünk Albertirsán. Tőlük ruhaféléket kaptunk, és gyülekezetünkben tartós élelmiszerek vásárlására szerveztünk gyűjtést. Hálát adunk Istennek, hogy ezzel tudtunk segíteni néhány embertársunkon.

A családsegítő központot is felkerestük, és közreműködésükkel is hívtunk meg családokat erre az alkalomra. Velük évek óta van kapcsolatunk az ajándékozási programokban.

2013. december 15-én adtuk át ajándékainkat a művelődési ház termében. Rengeteg ruha közül lehetett válogatni, és 22 család részére tudtunk élelmiszercsomagot adni, melybe gyümölcsöt és édességet is tettünk, valamint friss pogácsát is kínáltunk.

ajandekozas_albertirsan_084A gyermekek részére bibliai kifestőkönyveket vásároltunk az Advent Kiadótól, melyeknek nagy sikere volt, ezenkívül könyveket és könyvjelzőket is ajándékoztunk azok részére, akik elfogadták.

A meghívottak nagy örömmel vették át az ajándékokat, és mi is örültünk, hogy ezzel is segíthettünk.

A megmaradt ruhákat további szétosztásra átadtuk a családsegítő központ részére.

Fontos, hogy meglássuk a szükségben lévőket, és segítsünk, ahol tudunk. Lehetőségeink kicsik, de Isten segítségével együttesen továbbadhatjuk szeretetét.

 

K. L-né

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista