2024. július 22. Hétfő
Napnyugta: 20:30
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Támogatás Kárpátaljának
Támogatás Kárpátaljának PDF Nyomtatás E-mail

adra_segelykoncert_godollon_23_of_34Segélykoncert a kastélyban

December 1-jén az ADRA Adventista Szere-tet-szolgálat szervezésében segélykoncertet tar-tottak a Kárpátalján élő rászoruló családok és gyermekek javára a Királyi Kastély dísztermében. Az esemény háziasszonya Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Gödöllő díszpolgára volt, az egybegyűlteket Pecze Dániel alpolgármester köszöntötte. Az esten a Chopin zeneiskola növendékei, valamint a 8in1 együttes adott koncertet.

adra_segelykoncert_godollonn_2_of_34Az ADRA Adventista Szeretetszolgálat szerint az emberi élet felbecsülhetetlen érték, ezért alapvető céljuk, hogy hosszú távú megoldást adjanak a szegénység enyhítésére. Ezek eléréséhez gyakorlati megoldásokat biztosítanak a hátrányos helyzetben lévőknek, megvalósítanak hatékony projekteket és programokat, amik során másokat is igyekszenek bevonni ebbe a folyamatba.

Az ADRA - Adventista Fejlesztési és Segély Alapítványt (röviden ADRA Alapítvány) a Hetednapi Adventista Egyház hozta létre 1991-ben azzal a céllal, hogy a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi rétegeket felkarolja, támogassa.

 

Forrás: http://szolgalat.com/gszolga131203.pdf

Fotók: Kiss Máté Levente

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista