2024. június 14. Péntek
Napnyugta: 20:43
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segélykoncert Gyömrőn
Segélykoncert Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

gyomro_-_8in1_koncert2013. december 20-án egy segélykoncertet szervezett a Gyömrői Gyülekezet a Weöres Sándor Művészeti Iskola Erzsébet utcai részlege számára. A cél az iskola játszóterének a rendberakása volt. A 8in1 Singers szolgálatát hallgathatta meg a nagyérdemű a Hankó István Művelődési Ház színháztermében.

Hála Istennek, szépen megtelt az egyébként ingyen rendelkezésre bocsátott terem. A köszöntő szavakat Gyenes Levente polgármester mondta, majd elkezdődött a várva várt koncert. Az énekegyüttes most is nagyon élménydús koncertet adott, amelyért hálásak vagyunk. Sok tanár, nevelő és az iskola igazgatója is ott volt, akiknek nagy bizonyság volt a közel 1 és fél órás program. Az iskola igazgatója meghatottan vette át az összegyűlt 143 200 forintot. Elmondta, hogy megvan a helye a pénznek, amelyet hálásan köszönnek, de azon túl sokkal nagyobb dolognak tartja a gesztust, amelyet gyülekezetünk gyakorolt az iskolával szemben. Elmondta, számára többet jelent az, hogy az egyháznak eszébe jutott egy ilyen nemes felajánlás.

Istennek legyen hála, egyre jobban ismertté válunk Gyömrőn. Természetesen ennek csak egy célja van: hogy jótettünk által Isten neve megdicsőüljön!

 

TéKá

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista