2023. június 10. Szombat
Napnyugta: 20:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ellen G. White Szolgálat terve – 2014
Ellen G. White Szolgálat terve – 2014 PDF Nyomtatás E-mail

A Prófétaság Lelke egyházunk számára különös jelentőséggel bír. Jézus Krisztus visszajövetelére várva, az utolsó idők eseményei között tagjaink lelki megerősödését szolgálja, ha minél mélyebben megismerkednek Ellen G. White szolgálatával, akinek tanácsai eligazítóak azzal kapcsolatban, hogyan készülhetünk fel a Jézussal való találkozásra, bemutatják a helyes utat, a veszélyeket és a célt, Isten országát, annak dicsőségét. A kincs, amit a prófétai üzenetek jelentenek, az ember egész életét, annak minden vonatkozását érinti.

A White Szolgálat célja felhívni a tagok figyelmét Isten üzeneteire, amelyeket Ellen White által küldött a végidőben élők számára. Ezért szervezek White napokat 11 alkalommal az ország különböző gyülekezeteiben, amelyek szerepelnek az unió éves tervében. Ellen White szolgálata felöleli a világegyház számára erre az ötéves időszakra megfogalmazott hármas célt: felfelé tekintés, az Istennel való kapcsolat ápolása, szorosabbá tétele; kifelé tekintés, azaz a bel- és külmissziós tevékenység erősítése; egymás felé tekintés, vagyis az egyházi – gyülekezeti közösség erősítése. Tapasztalatom szerint nagy érdeklődéssel fogadják a testvérek ezeket az alkalmakat.

Ellen White írásai, tanácsai nemcsak egyházunk tagjai, hanem mindenki más számára is rendkívül fontosak. A Generál Konferencia kezdeményezése a nagyvárosi misszió, és ezzel a gondolattal Ellen White is sokat foglalkozott, és ez az utolsó napok eseményeivel kapcsolatos összeállításban is hangsúlyosan megjelenik.

 

Zarkáné Teremy Krisztina
E. G. White Szolgálat koordinátora,
Magyar Unió

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista