2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Advent Kiadó 2014 évi tervei
Az Advent Kiadó 2014 évi tervei PDF Nyomtatás E-mail

Az Advent Kiadó 2014-ben tovább szeretné bővíteni azoknak a kiadványoknak a sorát, amelyek gyülekezeteink hitéletének erősítésére szolgálnak, megkeresztelt, felnőtt testvéreink és fiataljaink számára fontosak.

A kiadó terveiben a gyermekek is szerepelnek, részükre is igyekszünk mind előállítani, mind beszerezni olyan nyomtatványokat, amelyek segítségükre és fejlődésükre szolgálnak. Kiemelten pedig olyan köteteket is, amelyek a missziómunkában használhatóak. Hamarosan megjelenik Jon Paulien könyve: Hét kulcs a Jelenések könyvéhez. Szintén a Jelenések könyvével foglalkozik Gallusz László: A hét levél üzenete című, jelenleg fordítás alatt álló kötete. Szülőknek és nevelőknek lesz hasznos – a valószínűleg ez év második felében megjelenő –, Norman Wright professzor könyve, amelynek címe: Sírj bátran! [It’s ok to cry!]. Új fordításban és köntösben jelenik meg a szombat igazságát nagyon szépen bemutató: Híd az idők felett című hosszabb elbeszélés, Dan M. Appel tollából. A nagyvárosi evangelizációt támogató kiadvány lesz egy gyönyörű, színes kötet, címe: A képzeleten túl, a Generál Konferencia ajánlásával, amely Isten örökkévaló ígéreteivel foglalkozik, és bemutatja Istent, mint a végtelen világegyetem magasztos Urát, aki azonban a legnagyobb szeretettel fordul az elveszett emberhez. Hamarosan megjelenik Gyürüs Istvánné: Jó éjszakát gyermekem! című rövid, „egyperces” bibliai történetgyűjteménye, valamint korhatár nélkül a Történetek hétről hétre című könyv. A hitoktatói tankönyvek sorában pedig május elején már kapható lesz a Hatodik osztályos hittankönyv. Hamarosan a kicsinyek könyvtára is bővülhet Scur Katalin: Az állatok a Bibliában című kifestőfüzetével. Fordítás alatt áll egy tekintélyes, gyermekeknek és fiataloknak szóló történetes könyv is.

Csak anyagi kérdés George Knight: Apokaliptika és egy semlegesített adventizmus című lebilincselő kötetének kiadása, amely hitéleti problémáink gyökerével, Isten ránk rótt terhével és környezetünk állapotával foglalkozik.

Szeretnénk a könyvterjesztő munkát önkéntes testvérek részvételével felébreszteni, és amíg a „kellemes idő” tart, minél több embernek felajánlani Isten üzenetét a könyveken keresztül. Így szeretnénk segíteni a nagyvárosi evangelizációt is. 

Bízunk abban, hogy az Úr a maga idejében mindent ki fog rendelni, ami a kiadások szükségleteit fedezi. Bízunk abban, hogy Isten látja, mire van legnagyobb szükségünk és megadja az önzetlen munkatársakat, a nehéz anyagi helyzet enyhülését, és minél több lélek megnyerését az adventirodalom által.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
kiadóvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista