2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Érdi gyülekezet kitárja ajtaját
Az Érdi gyülekezet kitárja ajtaját PDF Nyomtatás E-mail

Kultúrális szombat estek Érden
Az érdi imaház építése szépen halad előre a befejezés felé. A mintegy ötven tagú közösség vágya, hogy a gyülekezet a tagságon kívül minél több embernek otthont adjon. Ennek érdekében a gyülekezet minden tavasszal és ősszel, négy alkalommal, a többi hónapban - a két nyári hónap kivételével - pedig egy-egy alkalommal Kulturális Szombat Esteket szervez.

A jó akusztikával rendelkező gyülekezeti terem adottságait kihasználva érdi zenészek, kórusok, írók és költők kapnak lehetőséget arra, hogy a hely szelleméhez méltó műveiket, énekeiket, írásaikat, verseiket bemutassák a helybeliek és a környező településeken lakó érdeklődőknek. A szervezők szándéka szerint az egyes rendezvények alkalmával a jobb megismerés céljából nemcsak a szerzők, illetve az előadóművészek művészetét kívánják megismertetni, hanem egy beszélgetés keretében személyesen őket is.

A sorozat első előadását a város polgármestere, T. Mészáros András nyitotta meg. A polgármester úr megköszönte a gyülekezetnek, hogy imaházukat nem csupán maguknak építették, hanem az érdi embereket is szeretnék vendégül látni ebben a szép, igazán Istenhez méltó házban.

A látogatók örömmel veszik a gyülekezet tagságától ajándékba kapott kis könyvet, CD-t. A gyülekezet pedig büszke arra, hogy az Úr ilyen jó képességű énekesekkel, zenészekkel áldotta meg őket, mert ezáltal lehetőségük nyílik arra, hogy vendégeikkel beszélgethessenek, akik a tárt ajtón belépve - rajtuk keresztül - Jézussal találkozhatnak gyülekezetükben.   

 

Zarka Péter

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista