2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Advent Kiadó egy éve, 2013
Az Advent Kiadó egy éve, 2013 PDF Nyomtatás E-mail

ak_-_hid_az_idok_felett_boritoÚgy érezzük, hogy a Hetednapi Adventista Egyház minden tagjának számadással tartozunk nemcsak azzal, hogy a gyülekezetek Advent Kiadónak szánt adományait hálásan megköszönjük, hanem azzal is, hogy közöljük a testvéri közösséggel, hogy a könyvekből származó bevételt mire, hogyan használtuk fel.

2013-ban 18 kötetet jelentetett meg az Advent Kiadó. Sorrendben ezek a következők: Jézushoz vezető út (22. kiadás); A nagy reménység; 100 éve történt; Szeretetre vágyunk (3. kiadás); Az igazi öröm tapasztalata; Örök evangélium egy örökké változó világban; Kik a boldogok?; Hittankönyv 5 osztály; Pánik a próféciák körül; Falinaptár; Játék a tűzzel (utánnyomás); Keresztül-kasul az élet színterén; Ajándék – Vigyázat él!; Teremtés és bűnbeesés – Bibliai képességfejlesztő 5-7 éveseknek; A nagy küzdelem (5. revideált kiadás); A leggazdagabb barlanglakó (2. változatlan kiadás); Örökszép gondolatok hitről és keresztény magatartásról; Áldott kezek (utánnyomás).

Tizennyolc kötet kiadása közel húszmillió forintot kívánt, de áldozatos, Istennek az írott üzenetét tisztelő és pártfogoló testvéreink adományaival ez az összeg több millió forinttal enyhült. Ezen az úton is köszönjük. A kiadónak még az Élet és Egészség Kiadó korából óriási adóssága halmozódott fel, és 2013-ban ezt is jelentősen tudtuk csökkenteni, ami azt a reményt táplálja a kiadó dolgozóiban, hogy 3-4 éven belül, a jelenleg meghozott szigorú megszorításokkal túl leszünk az adósságokon. (Reméljük, hogy a tető, bár már itt-ott javításra szorul, és a fal, amelyről a vakolat már itt-ott kezd lemállani, ki fogja bírni, amíg újra olyan nyereséggel dolgozhatunk, hogy az épületet kívülről is karban tudjuk tartani. Belül munkatársunk, Juhász Károly testvér szépen rendben tartja.)

A fenti, kizárólag 2013-ban kiadott könyveinkből 23 151 kötetet forgalmaztunk. Ehhez járul még több mint tízezer olyan eladott könyv, amely nem 2013-ban került kiadásra, nem szólva a több tízezer folyóiratról. 2013-ban egyetlen olyan kötetet sem adtunk ki, amely elérte volna az 1000 forintos árat! Látható, hogy testvéreink szívesen áldoznak a könyvmisszióra, mert az alacsony árak ellenére, vagy éppen pontosan ezért a forintból származó bevétel is növekedett, amit Isten áldásának látunk.

Érezzük, hogy sokan imádkoztok a könyvekért. 2014-ben is ugyanennyi, vagy egy kicsivel több új kötet kiadását tervezzük. A legközelebb megjelenő két kötet egyike a Tizenkét teli kosár – egyperces evangéliumi történetek gyermekeknek (szerző: Gyürüs Panni) nagyon szép, színes, fényes nyomású könyv lesz. A másik pedig a Híd az idők felett (szerző: Dan Appel), amely a múltban Kolozsvárott jelent meg, e hónapban pedig új fordításban, új köntösben Budapesten. Ezt a kötetet különlegesen ajánljuk azoknál a misszióknál, ahol a szombatnap szentsége és időszerűsége szóba jött, mert jó megerősítést jelent minden olvasójának a IV. parancsolat eredetéről és örökérvényűségéről.

Hálásak vagyunk minden imádkozó, könyvterjesztő, olvasó testvérünknek, de nagy hálával gondolunk az Úrra, aki szereti népét, és áldott tapasztalatokkal gazdagított minket.

 

Az Advent Kiadó nevében:
E. Kökényes Zsuzsa kiadóvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista