2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Adj egy Mosoly-t! – egy kisgyereknek
Adj egy Mosoly-t! – egy kisgyereknek PDF Nyomtatás E-mail

felhivas_-_adj_egy_mosolyt_reklamA Mosoly gyermekmagazinról elmondhatjuk, hogy szinte egyedülálló országunk egyházi világában. Közel húsz éve már, hogy megkeresi és megszólítja a keresztény gyerekeket. Elsősorban az olvasni már tudó, 6-14 év közötti korosztálynak szól. A lap nem belterjes, de örök érvényű keresztény értékeket őriz. Igen változatos témái közül néhány: bibliai életszabályok (gyerekek nyelvén), történetek (tini írók tollából), bibliai részletek feldolgozva, olykor drámajátékok, rejtvények, egészségi kérdések, gyerekénekek kottával, gyermekek rajzai-festményei, tanulságos mesék kicsiknek.

Kedves, elkötelezett gyermektanítók és hitoktatók veszik ki a részüket a szerkesztésből. A Mosoly: gyermekmissziós lap. A gyülekezetek figyelmébe ajánljuk, hiszen nemrégen tanultunk a szombatiskolában a gyermekmisszióról. Ugyanakkor szeretnénk, hogyha mindenkinek a tudomására jutna: a hitoktatói támogatásból meg lehet rendelni az újságot.

Bízunk abban, hogyha lesz elegendő megrendelés, akkor a Mosoly-t is színes nyomtatásban kaphatják meg a gyermekek. Nagyon sok múlik tehát a gyülekezetek felnőtt tagjainak hozzáállásán: Adj egy Mosoly-t! – egy kisgyereknek!

 

Gyermekszolgálatok Osztálya

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista