2024. április 23. Kedd
Napnyugta: 19:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Zenei nap Lovasberényben
Zenei nap Lovasberényben PDF Nyomtatás E-mail

a_kozponti_korus_szolgalata_lberenyben-02014. január 25-én egy nagyszerű szombaton vehettünk részt Lovasberényben. Budapestről az Advent Központi Kórus érkezett karnagyukkal, Nagy Imrével, immár második alkalommal. A gyülekezet örömmel fogadta a kórus szolgálatát, és mi tagok is vártuk már ezt a napot, hisz' minden egyes szolgálat nagy öröm.

A délelőtti igehirdetésben hallhattuk, hogy Isten a megoldás mindenre, bármilyen kilátástalan helyzetben is vagyunk; Ő mindig ott van és rengeteg kiutat tud mutatni, ha mi egyet sem látunk. Emellett hallhattunk két verset, egy helyi zenei szolgálatot és a kórus énekeit, amelyek elmondták, mennyire fontos Jézus keresztje és Isten utáni vágyódásunk. A délelőtti istentisztelet után közösen megebédeltünk, és közben jókat beszélgettünk.

a_kozponti_korus_szolgalata_lberenyben-1A délutáni prédikáció Isten vezetéséről szólt, arról, hogy fontosak vagyunk neki és Ő mindig gondoskodik rólunk. Délután ismét áldásos szolgálatokban részesültünk. Verseket és a Központi Kórus énekeit hallhattuk. Hálásak voltunk Istennek, hogy együtt lehettünk és Őt dicsőíthettük.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista