2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Fincsin Fitten”
„Fincsin Fitten” PDF Nyomtatás E-mail

Ez nem egy újabb kínai kaja, hanem sokkal inkább egy egészségnevelő sorozat neve, ami a Zuglói Gyülekezetben bontogatja szárnyait.

Az erre a programra érkezőknek része lehet egy vidám, jó hangulatú együtt főzőcskézésben, ahol különleges vegetáriánus ételeket próbálunk ki, és utána együtt esszük meg. De a program nem csak ebből áll, hiszen hozzáértő szakember van jelen (Szökrönyös Katalin, Csengei Károly), aki kiokosít minket, apró praktikákat mutat és jó tanácsokkal lát el.

A 2013-as évben három ilyen alkalmat rendeztünk meg, és mondhatom, rendkívül hasznosak voltak. Úgy gondoltuk, hogy ezt az első sorozatot csak magunknak tartjuk, hiszen van mit tanulnunk gyülekezeti szinten is, de azért csak kiszivárgott, és jöttek innen-onnan vendégek.

Most már az idei sorozatunk alkalmával megnyitjuk kapuinkat a „nagyvilág” előtt, és meghívjuk barátainkat, ismerőseinket, hogy ők is részesei lehessenek ennek a nagyszerű programnak, s most még egy kis plusz előadással színesítjük az alkalmat, hogy még többet tudhassunk meg az egészséges életmódról és annak gyakorlati megvalósításáról.

Igazából nem maga ez a program különleges, hiszen sokan csinálnak már ilyet és ehhez hasonlót. A „Fincsin Fitten” alkalmait is, mint minden mást, maguk a résztvevők teszik különlegessé és igazán kihagyhatatlanná.

 

Dr. D. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista