2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 1. Veszprémi ifi hétvége
1. Veszprémi ifi hétvége PDF Nyomtatás E-mail

veszpremi_ifjusagi_hetvege_dscf2574A február 22-i hétvégét nagy izgalom és gondos tervezés előzte meg. A veszprémi gyülekezet épülete kisebb szállodává alakult, hiszen a körzet ifjúságán kívül, kicsivel több, mint harminc fiatal érkezett hozzánk, és aludt itt, Pestről és környékéről, Kecskemétről, Fehérvárról.

Ahogy péntek este összejött a csapat, ismerkedős játékokkal kezdtünk, majd egy kis igei gondolattal eltettük magunkat egy különleges szombatra.

S mivel telt ez a felejthetetlen nap? Reggeli után egy rövid áhítattal és tapasztalatmegosztással, majd a szombatiskolával kezdtünk. Ezt egy sok vers- és énekszolgálattal fűszerezett igeszolgálat követte Horváth Miklóstól, aki arról beszélt, hogy Jézus a fiatalokért is szolgál, él, küzd, és értük is meghalt, és úgy fogad el, ahogy vagyunk – piszkosan, porosan, hibákkal tele.

veszpremi_ifjusagi_hetvege_dsc_4682A közös ebéd után kis séta, pihenés, beszélgetés következett, majd 4 órakor a Rushing Water Quartet adott felemelő koncertet.

Este aztán sport, röpi, foci, majd teaház és közös pizzázás színesítette a programot. Késő estig játszottunk, beszélgettünk. Az ifi hétvégét természetesen vasárnap is folytattuk, és délután mindenki elégedetten és jó kedvvel indult haza.

Köszönet mindazoknak, akik segítettek, hogy mindez megvalósuljon, akik eljöttek, akik jó hangulatot teremtettek, köszönet a szolgálattevőknek, és különösen a Rushing Water Quartetnek. Figyelem! Már tervezés alatt van a 2. Veszprémi ifi hétvége! Részletes infó nemsokára a szokásos helyen!

 

Kristóf

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista