2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Örömünnep a Vecsési Gyülekezetben
Örömünnep a Vecsési Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

oromunnep_vecsesen_1„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa” (Márk 10:14).

2013. január 30-án csodálatos dolog történt. Isten egy újabb életet küldött a földre, ráadásul hozzánk, a Vecsési Gyülekezetbe. Ezt a csodát 2014. március 15-e koronázta meg, amikor a szülők, Évike és János bemutatták Isten előtt gyermeküket, Hegedűs-Kiss Mátékát, és áldását kérték rá. Henter Barna lelkész testvérünk nagy szeretettel köszöntötte az apróságot. A népes család és rokonság előtt örömmel tettünk bizonyságot Istenünkről, missziós lehetőség is volt egyben ez a csodás ünnep! Mátékára és családjára közös imádságban kértük az Úr gazdag áldását!

 

oromunnep_vecsesen_2Jézus szerette a gyermekeket és szívéből akarta, hogy hozzá jöjjenek, meg akarta őket áldani. Ezzel a tettével számunkra is példát adott, miként viszonyuljunk gyermekeink jövőjéhez, hiszen hitünk alappilléreit gyermekkorban lehet a legjobban letenni. Fontos, hogy már egészen apró koruktól fogva Isten csodálatos Igéjét szívják magukba. A gyermek lelke rendkívüli, és tiszta, ártatlan, naiv gondolkodás jellemzi. Sokat kérdez, mégsem kételkedik, ezért ilyeneké az Isten országa.

Az Úr örömmel megáldja az emberpalántákat, akiket elé hoznak, de nekünk szülőknek naponként könyörögnünk kell áldásáért! Imáink és a jó példaadás hatására van reményünk az Úrban, hogy felnövekedvén erősen gyökeret vernek a hitben, és a legnagyobb vihar sem képes kicsavarni őket mennyei Atyánk szent kezéből.

 

Toldiné Zsigmond Ágnes

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista