2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Vár az Adventista Teológiai Főiskola
Vár az Adventista Teológiai Főiskola PDF Nyomtatás E-mail

atf_-_var_az_adventista_teologiai_foiskola_-_fobejaratItt van a jelentkezés ideje, szeretettel várunk az Adventista Teológiai Főiskolára. Miért jó ez neked? Azért, mert Lélekkel és tudománnyal állhatsz Jézus Krisztus szolgálatába.

Az evangélium szolgálata olyan hatalmas és olyan sürgető feladat, hogy minden kézre és lábra, de legfőképpen minden szívre szükség van hozzá. Lesznek, akiket lelkipásztoroknak hív el az Úr, mások hitoktatók, szociális vagy gyülekezeti munkások lehetnek. Ne mulaszd el a lehetőséget, készülj fel az örökkévaló evangélium hirdetésére!

atf_-_var_az_adventista_teologiai_foiskola_-_szilvasijozsef_idMit mondanak azok, akik már éltek ezzel a lehetőséggel? Hallgasd meg őket!

„Nagyon sok bibliai kérdés vált egyértelművé számomra, amit egyszerű gyülekezeti tagként a sorok között ülve talán soha nem értettem volna meg. Én személy szerint hitben elmélyültem, sokkal biztosabb lettem abban, hogy mi a célja az életünknek. Megtudtam, hogy a Bibliában felfedezhető események nagy részére történelmi bizonyíték is van, ami hitelessé teheti mindenki számára a teljes írást. A tanáraimtól pedig megtanultam azt, hogy teljes körültekintéssel, türelemmel kell kezelni és tanulmányozni számunkra ismeretlen, vagy pillanatnyilag érthetetlen dolgokat, mert előbb-utóbb minden egyértelművé válik.” (Egervári Klára)

„Miért szeretek az ATF-re járni? Mert úgy láttam, és úgy tapasztaltam, hogy ez az iskola segít. Segített jobban megérteni Isten Szavát. Segített annak, aki nem ismerte Istent, hogy megismerje Őt, aki pedig már ismerte, annak abban segített, hogy közelebb kerüljön Őhozzá. Segít és segített abban is, hogy barátokra és lelki vezetőkre találjunk. Szeretetre méltó, elhivatott, érett keresztény emberekkel találkozni, és velük együtt lenni, beszélgetni, tevékenykedni, és példájukat látva abban segít, hogy hogyan töltsük be a mi, diákok és tanítványok életünk, hivatásunk valódi célját. Egyszóval abban, hogy a mennyország illatát megérezzük orrunkkal.” (Michelisz Richárd)

atf_-_var_az_adventista_teologiai_foiskola_-_tct20024„Azért szeretek teológiát tanulni, mert így jobban megérthetem azt, amit a Bibliában olvasok. Mit jelentett Isten Szava ott és akkor, abban a korban, az adott kultúrában és történelmi helyzetben, és mit jelent mindez ma, illetve milyen hatással lehet ez az én életemre, vagy miként segíthetek ezzel másoknak. Az ATF-re pedig azért jó járni, mert mindehhez egy személyes és jó légkört nyújt az iskola.” (Domján Marcell)

„A főiskola nyitott, befogadó, szívből ajánlom mindenkinek, aki tudást, hitet és baráti közösséget szeretne találni. Kiváló tanáraink közreműködésével minden alkalommal más és új ismeretek megszerzésére van lehetőség, ami mindig nagy lelki feltöltődést ad az elkövetkezendő hétköznapokra. Évfolyamtársaimmal különböző élethelyzetből, más és más tapasztalatokkal érkeztünk, de egy a célunk, és mindannyian a közös utat keressük.

atf_-_var_az_adventista_teologiai_foiskola_-_tct20056A főiskolát lelkem minden szeretetével ajánlom az érdeklődőknek, akik önmagukat és képességüket a teológia szakon szeretnék fejleszteni.” (Kocsis Kati)

Gyere, ahogy vagy és ismerd meg azt az érzést, ami hallgatóink nyilatkozataiból árad!

 

Dr. Szilvási József
rektor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista