2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Folytatódik az „Ilyen még nem volt a Pécsi Gyülekezetben…!”
Folytatódik az „Ilyen még nem volt a Pécsi Gyülekezetben…!” PDF Nyomtatás E-mail

ilyen_meg_nem_volt_folytatasa_pecsett_-_suti_napi_versenyJuniálist tartottunk a Pécsi Gyülekezetben június 1-jén, vasárnap. Több programot is összevontunk, de mindegyik célja az volt, hogy közösségi kapcsolatainkat építsük.

Gyermeknapi programjaink között szerepelt egy óriás trambulinozás és arcfestés, amiket nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is nagy örömmel próbáltak ki. Ezenkívül xBox játékok és különböző sorversenyek és ügyességi játékok is voltak.

Ezen a napon tartottuk az apák napját is, amikor a gyermekek nagyon kedves ajándékot készítettek az édesapáknak.

ilyen_meg_nem_volt_folytatasa_pecsett_-_bogracsozas-grillezesKomolyan vesszük a szlogent, miszerint „a közös étkezés barátokká tesz”, így az egész napos programunk fontos része volt a bográcsozás, grillezés és a süti napi süteményverseny. A közös étkezés valóban jó kapcsolatteremtő és -ápoló.

Mindezek mellett és közben fontosnak tartottuk, hogy ne legyen öncélú a rendezvény, így jótékonysági vásárt is tartottunk. Csatlakoztunk az ADRA iskolai gyermekétkeztetési támogatásához, és az így összegyűlt 70 540Ft-os adományt erre a célra fordítjuk.

ilyen_meg_nem_volt_folytatasa_pecsett_-_arcfestesMeghívtuk erre az alkalomra a gyülekezet környezetében élőket is, és szép számban jöttek, részt vettek a játékokban is és a közös étkezésben is. Hiszem, hogy ez a rendezvény a közösségépítés és jótékonyság mellett igazi missziós program volt.

Programunk fontos jelmondata: gyereahogyvagy – segíts, hogy segíthessünk!

 

Ömböli Gyula

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista