2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermeknap Gyömrőn
Gyermeknap Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

gyomro_-_gyermeknap_2014_-_1Idén ismét megtartottuk a most már hagyománnyá vált gyermeknapot Gyömrőn, az imaház udvarán.

Asszonyaink már korán reggel azon szorgoskodtak, hogy elkészüljön a finom bográcsos paprikás, és az „édességpont” a végére.

A helyi családsegítő szolgálat segítségével meghívtuk a rászoruló családokat, gyermekeket, hogy töltsünk el néhány órát együtt, vidáman. Először a gyülekezet bábcsoportjától nézhettek meg a résztvevők egy tanulságos darabot, majd a pantomim csoport adott elő egy tanító célzatú történetet. Ezt persze nemcsak gyermekek élvezték, hanem a felnőttek is! 

gyomro_-_gyermeknap_2014_-_2Utána csoportjátékok és kézműves foglalkozás szórakoztatta őket. Közben sorszámot kaptak az arcfestéshez. Gyönyörű alkotások készültek el!

Mialatt a gyermekek játszottak, nekünk felnőtteknek bibliai dolgokról is sikerült beszélgetnünk. Jó dolog, hogy az az előítélet, amely irántunk lehet a környezetünkben élőknek, egy-egy ilyen program által ledőlni kényszerül.

Isten kegyes volt hozzánk, mert egész héten rossz időt mondott a meteorológia erre a napra, és eléggé borúsan is indult a nap, mégis később kivilágosodott, és csodálatos időben volt részünk. Amikor viszont befejeztük a programot, az Úr megvárta, míg mindenki hazaér, és utána zúdított nagy esőt településünkre. Hála legyen neki ezért a napért is!

 

(TéKá)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista