2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bográcsozás Dunaújvárosban
Bográcsozás Dunaújvárosban PDF Nyomtatás E-mail

bogracsozas_dunaujvarosban_059A Bibliai Szabadegyetem hallgatóival a szemeszter utolsó alkalmán elhatároztuk, hogy egy bográcspartin találkozunk. Június 22. vasárnapra esett a választás. Izgalommal készültünk, vajon eljönnek-e, hányan jönnek, és hogyan fogják érezni magukat?

A bográcsban rotyogott a palócgulyás, a víz és szörp behűtve, az asztalok megterítve, tányérok összekészítve, és vártunk. Végre megcsörrent a telefon: Menjünk az első csoport elé a buszmegállóba! Ezután egy órán át ingáztunk a megálló és a kert között, ahol a találkozás volt. Egyesek autóval, mások biciklivel jöttek. Végre – ebédidőre – összeállt a csapat. Több mint 20-an voltunk.

bogracsozas_dunaujvarosban_049Beszélgetés, mókás ismerkedés után elfogyasztottuk a finom ebédet. Ezután énekeket tanultunk, beszélgettünk arról, kinek melyik bibliai könyv illetve történet maradt meg emlékeiben? Szoktak-e imádkozni, volt-e olyan, amikor Isten meghallgatta imáikat, majd egy prédikációt hallgattunk meg a gadarai ördöngös történetének mai korra adoptált változatát. Ezután imádkoztunk, közkívánatra még sokat énekeltünk, tapasztalatainkról beszélgettünk.

Isten ott volt ezen az alkalmon, ez szinte kézzel fogható volt. Imánk – a Szentlélek által befolyásolt folytatás.

 

Gyürüs Istvánné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista