2024. június 22. Szombat
Napnyugta: 20:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségi alkalom
Keresztségi alkalom PDF Nyomtatás E-mail

dscf6970Az Albertirsai Gyülekezetből két kedves testvérünk kötött szövetséget az Úrral. Gábor Katarina és Gábor Gavrila megkeresztelésére a Kecskeméti Gyülekezet kápolnájában került sor. A keresztségi szertartást Simon István lelkész végezte. A házaspárt családja is elkísérte erre a gyönyörű alkalomra, valamint gyülekezetünkből is sokan.

Nagy öröm volt ez mindannyiunk számára. Ezt a nagy örömet és várakozást tapasztaltuk már testvéreinken a keresztségi felkészítés ideje alatt és a gyülekezeti bizottság előtti meghallgatás idején is. Tanúságot tettek ismereteikről, hitükről. A vallástétel a kecskeméti gyülekezetben történt, ahol aznap négyen keresztelkedtek meg.

dscf6972Lelkészünk szavaiból megérthettük, milyen fontos a fehér ruha tisztaságának megőrzése. Szép szolgálatokat hallhattunk, igazán megindító örömünnep volt ez a nap mindannyiunk számára. A lelki táplálék után a Kecskeméti Gyülekezet szeretetvendégségét is élvezhettük, akik közös ebéddel készültek; sokféle finomságot kóstolhattunk. Köszönjük ezúton is.

Kérjük Istent, segítse új testvéreinket, de bennünket is, hogy a benne való örömünk megmaradjon, és szeretetét tovább tudjuk adni másoknak.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista