2024. április 24. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Csodás nap!
Csodás nap! PDF Nyomtatás E-mail

csodas_nap_8211_a_cegledi_vagtan_cam01170Szó szerint csodás napot kaptunk Istenünktől 2014. június 22-én vasárnap, a ceglédi vágta programján.

Kicsiny gyülekezetünk nagy izgalommal és lelkesedéssel határozta el, hogy elvisszük e rendezvényre Krisztus szeretetét az emberekhez. Először megijedtünk, amikor megláttuk a részünkre kijelölt sátorhelyet, hiszen a program helyszínének legtávolabbi szélén kaptunk területet. Nem tudtuk, hogyan fognak így az emberek meglátogatni...

Azonban megtapasztalhattuk Isten hatalmát, aki erről is gondoskodott egy pici póni személyében, akit meg lehetett simogatni, s mellettünk táborozott. Ő vonzotta a családokat, így előttünk vezetett el az útjuk. 

Aki meglátogatta sátrunkat, vihetett az ingyen könyveinkből, kiadványainkból. Nyithatott egy virágot a bölcsesség fáján, ami az életről és Istenről szólt. Eldobhatta magától a terheit a lelki szemetesládába. A gyermekek pedig egy centrifuga és festékek segítségével szebbnél szebb képeket készíthettek.

csodas_nap_8211_a_cegledi_vagtan_cam01168A nap végére azt is beláttuk, hogy nekünk volt a legjobb helyünk. Akik így odajöttek hozzánk, érdeklődőek voltak. Alkalmunk nyílt komoly beszélgetésekre is. Sőt  mindannyiónkat mélyen érintett, amikor egy férfi kifejezte háláját szolgálatunkért, és pénzbeni támogatást kaptunk tőle. Elmondta, hogy bárcsak minden rendezvényen jelen lenne a lelki tanítás, hisz az emberek nem is tudják, mekkora szükségük van rá.

Köszönjük Istennek a lehetőséget, a tapasztalatokat. Köszönjük ígéretét, hogy a következő alkalmon is velünk lesz, mert mi ott leszünk.

 

Ceglédi Gyülekezet (D. K.)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista