2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Biblia- és Kézműves Tábor Lovasberényben
Biblia- és Kézműves Tábor Lovasberényben PDF Nyomtatás E-mail

gyerektabor_012014. július 7–12. között tartottuk meg szokásos táborunkat immár 15. alkalommal. Idén 56 gyermek vett részt a táborban akiket 6 csoportba osztottunk el korosztály szerint. 22 tanító, segítő, konyhai szolgálatokat ellátó és kézműves foglalkozásvezetőnek köszönhetően a gyerekeknek és mindannyiuknak felejthetetlen hetünk volt. 

Elsősorban Istennek vagyunk hálásak mindezért. Táborunk lakóinak háromnegyed része nem keresztény háttérből érkezett, ezért fontos volt számunkra, hogy ez idő alatt egy szerető Istennek a képét mutassuk be számukra.

gyerektabor_03Mindennap közösen énekeltünk, majd bibliaórákat tartottunk a korosztályoknak megfelelően a tanítók által kiválasztott témákról, és ahhoz kapcsolódóan feladatokat oldottak meg a gyerekek. Délutánonként a várva várt kézműves foglalkozásra került sor. Minden alkalommal mást és mást készíthettek, mint például vasalógyöngy, állatfigurák különböző anyagokból, gipszfestés, baglyos mappa, ceruzatartó, illatpárna, táska- vagy pólófestés.

Amikor jól viselkedtek, és ügyesen megoldották a csoportfoglalkozáson a feladatukat, tallérokat kaphattak, amit pénteken ajándékokra tudtak levásárolni. A szombati zárónapra minden csoport készült egy előadással, emellett elénekeltük azokat az énekeket, amiket a tábor alatt tanultunk. A szombati táborzáró istentiszteletre eljöttek a gyermekek családtagjai is. A terem zsúfolásig megtelt, az egész liturgiát a gyerekek programja töltötte ki, a gyülekezet örömére.

Elmondhatjuk, hogy nagyon jól éreztük magunkat és hálásak vagyunk a hét áldásaiért.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista