2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Nagyvárosi misszió előkészületei Debrecenben
A Nagyvárosi misszió előkészületei Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

elokeszuletek_a_nagyvarosi_missziora_debrecenben_p8232049A 2015-ben induló Nagyvárosi misszió programban közösségünk Debreceni Gyülekezete is részt vesz. Ezen kezdeményezés jobb megértéséhez nyújtott segítséget 2014. augusztus 22-én és 23-án Kovács-Bíró János lelkész, aki jelenleg a Transzeurópai Divíziónál az Evangelizációs Osztály, a Lelkészegyesület és a Személyes Szolgálatok Osztályának vezetője.

Egykori debreceniként „bejárást” végzett a nyüzsgő cívisvárosban, és azt tapasztalta, hogy itt az emberek sokat foglalkoznak az életterükkel. Szolgálatának egyik alapigéje  Apostolok cselekedete 17:16 volt. Bár Pál apostol meghökkent a több istenhitű görögök viselkedésén és értékrendjén, az elutasítás helyett segítő kezet nyújtott nekik. Példaértékű volt a hozzáállása az athéniekhez: elveszett állapotuk szolgálatra indította szívét.

Teremtőnkbe vetett hittel igyekszünk megtervezni az előttünk álló felelősségteljes munkát, és a részletekre is figyelve, alaposan kimunkálni a tervet – szem előtt tartva a helyi sajátosságokat, szükségleteket.

 

KBE

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista