2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szomorú időben vidám tábor
Szomorú időben vidám tábor PDF Nyomtatás E-mail

szbt_balatonlellen_2014_0954A 2014-es nyár nem kényeztetett el egyetlen tábort sem a Balatonon. Így volt ez a Szünidei Bibliatáborral is. A napok felén viharok, nagy esők jöttek, de nem volt hideg, így a Balaton vizét is élvezhettük, lehetett fürödni, napozni is. Amikor pedig esett, találtunk ezerféle foglalkozást.

Az idei SZBT-n „A lelki fegyverek”-ről szólt a tanulás. Délután fotóriporter tanította a gyerekeket a helyes fotózásra. Volt azonban körmönfonás, indiánfonás, gyöngykép-készítés, festő- és rajzverseny, só-liszt gyurma szobrok készítése, foci, röpi, asztalitenisz. Szombaton délután izgalmas bibliai vetélkedőt tartottunk. Sétáltunk is nagyokat, és egy felejthetetlen napot töltöttünk Balatonbogláron az élményparkban, ahonnan a városnéző „kisvonattal” érkeztünk haza. Sok kis táborlakó nyert szép ajándékot a tábori „Ki mit tud?”-on.

szbt_balatonlellen_2014_0823 Hálás szívvel gondolunk a lelkes nevelőkre, a szép történetekre, énekekre, tanításokra. Köszönjük Balogné Süli Bettinek, Szűcs Csabának, Márton Katikának, Frisala Anitának és Zakar Zsuzsikának a foglalkozásokat, Balogh Debórának a reggeli tornát. Örültünk a jelenlevő szülőknek, mert ők is besegítettek egy-egy foglalkozás alkalmával. Hálásak vagyunk Istennek, aki megőrzött minden komolyabb bajtól, betegségtől, és igazán emlékezetes hét napot adott nekünk.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
táborvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista