2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Advent Kiadó hírei
Az Advent Kiadó hírei PDF Nyomtatás E-mail

az_advent_kiado_hirei_-_a_kepzeleten_tulÖrömmel tudatjuk kedves Testvéreinkkel, hogy A képzeleten túl c. könyv megjelent a nyáron. A szépen, színesen illusztrált kis kötet ára mindössze 350 Ft, amit mindenkinek nagyon ajánlunk missziómunkára, hiszen ez a kötet a Generál Konferencia 2014-es missziós kiadványa. Mondanivalója kimondottan a mai emberhez szól. A szerzők kitekintést adnak a roppant világegyetem felé, rámutatva a magától keletkezés tarthatatlanságára. Mondanivalójukban azonban lassan rátérnek e beláthatatlan világban élő aprócska lényre, az emberre. Arra az emberre, aki azonban az Alkotó figyelmének középpontjában áll, még akkor is, ha elveszettnek érzi magát. A teremtettségből és az Igéből – amely mint a könyvek Könyve a kezünkben lehet, és Jézus Krisztusban testté lett – Isten végtelen szeretete nyilatkozik meg.

az_advent_kiado_hirei_-_felsos_hittankonyv_img_0001Különösen ajánljuk a hamarosan megkezdődő evangelizációs alkalmakra. Kis mérete miatt pontosan megfelel, hogy táskánkban vagy akár a kabátzsebben legyen mindig egy-egy példány nálunk, hogyha alkalom adódik, megajándékozhassuk beszélgetőtársainkat.

Megjelentek a gyermek Hittankönyvek is. Tartalmuknál és terjedelmüknél fogva alkalmasak a gyermek-szombatiskolai foglalkozások megtartására is. Egy évi tanulmányanyagot találhatnak benne a gyermekek és tanítóik.

Hamarosan, egy-két hónapon belül megjelenik a Generál Konferencia 2015-ös missziós könyve is, amely a 2014-eshez hasonlóan szép, színes fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány lesz. Ez az egészséges életmóddal foglalkozik, népszerű nyelven, kimondottan missziós célra.

Október folyamán kapható lesz a 2015-ös naptár. Naponta a negyedéves bibliatanulmányban azonos Reggeli dicséret igéivel, szebbnél szebb fotókkal.

az_advent_kiado_hirei_img_0003Szeretnénk kedves Testvéreink tudomására hozni egy nehéz döntést is. A postai költségek olyan magasak lettek, hogy a kiadó a jövőben csak a 20 000 Ft és annál nagyobb könyvvásárlás esetén vállalja át a postaköltséget. Mostani kiadványainknak úgy szabjuk meg az árát, hogy a lehető legkevesebbe kerüljön a gyülekezeteknek és egyéneknek, ezért a kiadónak alacsonyabbak a bevételei a korábbiakhoz képest, és így a 20 000 Ft alatti könyvcsomagok feladási díját kénytelenek vagyunk a vásárlókra terhelni. 

Javasoljuk, hogy ritkábban, de jól átgondoltan rendeljetek a jövőben, hogy a megrendelt könyvek elérjék a magasabb összeget, és ne a gyülekezetet terhelje a postaköltség. Az is jó megoldás, hogy személyesen a könyvekért jön valaki, akinek amúgy is dolga akad Budapesten. Kérjük szíves megértéseteket.

Az Advent Kiadó minden kedves Olvasójának életére Isten áldását kívánja!

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
kiadóvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista